Seenenäitus

September on seenekuu!

SEENENÄITUS KURESSAARE KINDLUSE VÄRAVAKÄIGUS

  1. – 10. septembril 2023

SA Saaremaa Muuseum ootab kõiki väikeseid ja suuri tutvuma meie metsades leiduvate seentega.  Välja saavad pandud nii söödavad, mittesöödavad, tinglikult söödavad kui ka mürgised seeneliigid e. kõik seened mida meile sel ajal mets annab.

Huvilistele annab näitusel selgitusi ja vastab küsimustele bioloog Sirje Azarov.

Vanavanemate päeval, 10. septembril, ootame külla lapsi koos vanavanematega. Väikesed seenesõbrad saavad sel päeval õppeklassis lahendada erinevaid ülesandeid ja värvida toredaid seenepilte ning vaadata Tallinnfilmi multifilmi “Operaator Kõps seeneriigis”.

Näituse külastamine on TASUTA.

NB! Armsad õpetajad!

Kui te soovite osaleda näitusega kaasnevas haridusprogrammi „Reis seeneriiki”, siis palume selle kindlasti ette broneerida.

Haridusprogrammi maksumus 2.- õpilane

tel:  +372 5397 6808

e-mail: jyrje.koert@saaremaamuuseum.ee