Kaduvikukohvik

Küsimusele, mis on elus ainus kindel asi, teame kõik õiget vastust-surm. Ehkki sellele me vist väga sageli ei mõtle ja veel vähem räägime, sest pole kombeks…või pole sobiv aeg…või koht, või kardame, et mida teised meist arvavad, kui surma üle juurdleme…
Surmast kõnelemine on tihti inimeste jaoks suur väljakutse.
Kutsume teid seda tegema turvalisse keskkonda, kus valitseb positiivne õhkkond ning pakutakse head toitu ja jooki. Kaduvikukohvikus ei ütle keegi millised peavad olema teie mõtted, tunded või kogemused. Osalemine annab teile võimaluse rääkida surmast ja samal ajal teadvustada oma elu nüüd ja praegu.
Kohvik toimub Kuressaare lossihoovis, Vahtkonnamaja kohvikus.
Kui tekkis huvi ja soovite osaleda, siis andke sellest teada hiljemalt laupäeva, 22.04, õhtuks aadressile jyrje.koert@saaremaamuuseum.ee või helista numbril: 5397 6808
 
Mõned mõtted inimestelt, kes on osalenud eelmistes kohvikutes:
“Käisin täna sellisel üritusel Kaduvikukohvik. Ehk siis sai arutleda surma teemadel. Aitäh korraldajatele.- vast imelik öelda, aga oli tore.“
„Kaduvikukohvik (surmakohvik) – kõlab veidi morbiidselt jah? Tegelikult ei, kummaline küll aga kogu õhkkond oli väga helge. Minu hinges on täna rahu, päriselt ka. Ma suutsin enda jaoks selgeks mõelda, mida ma tegelikult pelgan ja mida sellel teemal tunnen.”