Vahakujude näitus

6 oktoobrist kuni 16. jaanuarini on külastajatel ainulaadne võimalus näha Kuressaare linnuses suurejoonelist vahakujude näitust. Ligi 40-st kujust koosneval näitusel on kuulsad tegelased ajaloost tänapäevani.

  • Näiteks kunstnikud Michelangelo, Leonardo Da Vinci või Dali elus välja nägid, lasteosas heita pilk “Jääaeg” tegelastele, lisaks “Kariibi mere piraatidest” tuntud kapten Jack Sparrow ja piraatide kuninganna Elizabeth Swann.
    Vaatamist on nii suurtele kui väikestele!

Vahakujude autoreid pole võimalik nimetada, sest ühe kangelase figuuri teeb rohkem kui kümme meistrit. Kõik on valmistatud Euroopa selle ala juhtivate meistrite poolt ning erilist tähelepanu on pööratud ajalooliste isikute kostüümidele. Ainulaadne ja mitmel pool Euroopas menukaks osutunud väljapanek on pärit Riiast (allikas.https://lood.delfi.ee/)

Piletid lossi piletikassast.
Täispilet 7.-, sooduspilet 5.-, perepilet 16.-, lapsed 2-6. a 3.-