Muuseumigala 2020 Kuressaares

2020. aasta Eesti muuseumide aastaauhindade jagamine toimub sel korral teisiti, kui varasematel aastatel.

Lähtudes praegusest koroona olukorrast toimub üritus vähendatud mahus ja traditsiooniline galaõhtu jääb ära. Konverents, kus nominendid tutvustavad oma projekte, viiakse läbi kahel päeval, 3.–4. juunil Kuressaare kultuurikeskuses ja teise päeva lõpus leiab samas aset pidulik vastuvõtt vaid nomineeritud projektide esindajatele, auhindade üleandjatele ja korraldajatele.

Nagu alati, on kogu sündmust võimalik siiski jälgida otseülekandes läbi veebi, ja hea uudis on see, et muuseumirahvas üle Eesti on seekord kaasatud ekraanide vahendusel märksa aktiivsemalt kui seni.????

Muuseumirottide jagamist korraldab tänavu Saaremaa Muuseum ja sündmus on plaanis siduda Saaremaa viikingiaasta teemaga.
Täpsem ajakava on koostamisel.
#muuseumirott