Saaremaa Muuseum

SIHTASUTUS

Kuressaare linnus

avatakse 11.00

Aavikute maja

avatud kokkuleppel

Mihkli talu

avatud kokkuleppel

Sihtasutuse kantselei

E-R 09.00-17.00

Lossihoov 1
93810 Kuressaare

  • Saaremaa Muuseumi uus veebileht.

Saaremaa Muuseum Uudised Mereteemaliste mälestuste konkurss ootab osalema

Mereteemaliste mälestuste konkurss ootab osalema

Seoses merekultuuriaastaga kuulutavad Saaremaa Merekultuuri Selts ja Saaremaa Muuseum välja mereteemaliste mälestuste konkursi.

Mälestused võivad olla nii käsikirjalised, digitaalsed, filmitud kui lindistatud. Kasuks tuleb illustreeriv lisamaterjal. Meenutuste ainevaldkonda kuulub nii Saare maakonnas toimunu kui ka saarlaste juhtumused laias maailmas, sh. kalandust ja rannaküla elu puudutav.

Konkursi auhinnafond on 400 eurot – esimene koht 200, teine 125 ning kolmas koht 75 eurot. Žüriil on konkursitöödest lähtuvalt õigus auhinnafondi summasid ümber jaotada. Valik laekunud materjali säilitatakse Saare Arhiivraamatukogus, sisukamad tööd avaldatakse.

Võistlustööde esitamise tähtaeg on 30. september 2016. Tööd palutakse tuua või saata märgusõnaga “Mereteemaliste mälestuste konkurss” tähistatult aadressile Saaremaa Muuseum, Lossihoov 1, Kuressaare 93815 või e-postile anna-liisa@muuseum.tt.ee. Lisainfo telefonil 455 7541.

Konkursi tulemused kuulutatakse välja 28. oktoobril 2016 Kuressaare linnuses merekultuuri aastat lõpetava näituse “Meri annab, meri võtab” avamisel.