Kuressaare 450 – pidustuste avatakt Lossihoovis

17. jaanuari hilisõhtut saab pidada Kuressaare linna 450. sünnipäeva pidustuste alguseks. Päris sünnipäev on küll 8. mail, kuid üritusi jätkub pea kogu 2013. aastaks.

Niisiis kogunes 17. jaanuari õhtul Saaremaa kohta harjumatut talvekülma trotsides Lossihoovi napilt alla 200 taskulampidega varustatud noore, kes moodustasid linnusest kagu poole jääval väljakul kella kümneks õhtul kõvera inimketi, mis omakorda andis välja linna juubelipidustuste logo kujutise.

Ürituse eestvedajaiks oli Kuressaare linna noorsoo- ja sporditöö spetsialist Lindia Lallo koos linnaarhitekt Kadri Randojaga. Rohketest abilistest etendasid kõige olulisemat rolli Kuressaare Linna Noortekogu endised ja praegused liikmed. Juubelipidustuste logo on kujundanud asjalehe “Saarte Hääl” ajakirjanik Raul Vinni.

 

Videot toimunust