Mündi lõhn

Kuressaare Linnateatri lavastus
5 ja 6 juulil algusega kell 21.00
linnuse kapiitlisaalis.

Kui rüütlid ärkavad.
Milline oli elu ja olu ligi pooltuhat aastat tagasi? Siin, Saaremaal näiteks. Võib vaid ette kujutada, tänu säilinud kirjajuppidele, ehitistele, leidudele, milledele meie omas ajas tähendusi püüame anda. Kas maailm oli teistmoodi? Kas mõdu oli mõdum, leib leivam, lõhn lõhnavam? Kas selliseid sõnu tänapäeval tohib kasutada – leivam, mõdum, kas armastus oli teisem, erilisem, valulisem, helgem või kurat teab millisem? Mine sa tea. Ja ikka on nii, et sõnadest tuleb vahel puudu, ei oska öelda või ei taha. Parem on näha, tunda lõhnu, asju, tundeid…
Lõhn. Mündi lõhn. Ja mitte ainult.
MÜNDI LÕHN
Kirja pannud Piret Rauk
Piiskopilinnuse kapiitlisaali seadnud Aarne Mägi
Kunstnik Jaak Vaus
Osalevad: Merilin Kirbits, Hannes Prikk, Piret Rauk, Aime Käen, Mati Talvistu, Priit Lõhmus, Urmas Lehtsalu, Olavi Pesti või Raul Salumäe, vanamuusikaansambel Rondo, tublid gümnaasiumiõpilased Kuressaarest.
Koostööpartner
SAAREMAA MUUSEUM

Esietendus 19. oktoobril Kuressaare linnuse kapiitlisaalis